مراحل و مدارک درخواست ویزا برای والدین

مدارك مورد نياز
– پاسپورت ، دو صفحه اصلي كه مشخصات فرد توش نوشته شده و صفحه هايي كه مهر و ويزا دارند.
– پاسپورتهاي منقضي شده ( تا ده سال اخير ) دو صفحه اول و صفحاتي كه ويزا ومهر دارند. اين ها به نام travel history شناخته ميشه.اين مدارك بايد اسكن بشه.

– شناسنامه شما و پدر و مادر و كساني كه قصد اومدن به كانادا رو دارن. اين در واقع مدركي دال بر رابطه خانوادگي شماست.
(Proof of relationship)

– دعوت نامه
نامه اي مينويسين و توضيح ميدين كه قصد دارين پدر و مادر رو دعوت كنيد . طول مدت زمان اقامتشون هم بايد ذكر كنين .مداركي كه بايد به دعوتنامه پيوست بشه كارت پي ار يا مدرك سيتيزن شيپ دعوت كننده ،مدركي كه نشون ميده دعوت كننده كار ميكنه و درامد داره ، فرم T4و Notice of assesment كه مدارك پرداخت ماليات هستند، موجودي حساب بانكي دعوت كننده،گواهي بارداري از دكتر براي كساني كه پدر و مادر رو براي كمك بعد از زايمان دعوت ميكنند، گواهي اشتغال به تحصيل .
– هدف از مسافرت به كانادا يا
Purpose of travel
مينويسين كه به چه منظور پدر و مادر يا كسان ديگه اي كه دعوت ميكنين قصد اومدن به كانادا رو دارن، كه البته بخشي از دعوت نامه هم ميتونه توضيح همين مورد باشه.
مثلا هدف ممكنه كمك به دخترونه باشه كه باردار هستن، ميتونه ديدن مراكز تفريحي و توريستي كانادا باشه كه توي تابستون خيلي فراوون هستن.
– مداركي كه ميتونه به درخواست شما پيوست بشه:
گواهي بازنشستگي يا گواهي كار ، موجودي بانك أفراد دعوت شده، بليط خريداري شده.

فرمهايي كه بايد برای درخواست ویزای پدرو مادر پر كنيد
Application for visitor visa (5257)
Schedule 1
Family information اسامي بايد هم به فارسي هم به انگليسي نوشته بشه
Family representatie form كه بايد امضا كنيد