هرساله در تحلیل اقتصادی بلومبرگ بهترین عملکردهای اقتصادی و پیش بینی های کشورهای گروه جی ۷ مشخص می شود، که یکی از مهمترین معیارهای انتخاب در حقیقت عملکرد بانک مرکزی این کشورها است. هفت کشور صنعتی و اقتصادی دنیا که در حدود  ۵۰ درصد اقتصاد دنیا را در دست دارند گروه جی ۷ را تشکیل داده اند. کشورهای آلمان، آمریکا، فرانسه، انگلستان، ژاپن، ایتالیا و کانادا این گروه را تشکیل میدهند.

قدرت پیش بینی که از آن به عنوان یکی از پایه‌های تصمیم گیری در خصوص سیاست های پولی استفاده می شود و روی شرکت ها و خانوارها در دنیای واقعی اقتصاد اثر می گذارد،  یکی از اصلی ترین عوامل اعتبار یک بانک مرکزی است. مارک کارنی، رئیس بانک مرکزی انگلیس و تیم سیاست گذاری او با اتکا به چشم انداز تورم، طی یک دهه اخیر تنها یک مرتبه نرخ  بهره را افزایش داده اند.

اگرچه هیچ بانک مرکزی در دنیا عملکردی عالی در پیش بینی نرخ تورم نداشته است، اما بانک مرکزی انگلیس در صدر بدترین عملکرد قرار دارد. این بانک که سه قرن قدمت دارد، در رتبه بندی بانک های مرکزی گروه جی ۷ بلومبرگ، بدترین عملکرد در پیش بینی نرخ تورم اقتصاد داخلی را داشته است در حالیکه بانک مرکزی کانادا بهترین پیش بینی را داشته است.

پیش‌بینی‌هایی که در واقعیت به وقوع نمی‌پیوندد همواره یکی از ابزارهای انتقاد از بانک‌های مرکزی و روسای انتصابی اداره کننده آن است. موسسات مالی از زمان بحران مالی، به دلیل مسائلی نظیر برنامه خرید دارایی‌های گسترده و نرخ‌های بهره منفی که به عقیده برخی از افراد موجب گسترش نابرابری شده است، تحت فشار فزاینده ای قرار گرفته‌اند.

در پیش بینی رشد اقتصادی، بانک مرکزی انگلیس با وجود آن که بیش از حد خوشبین بوده است، در رده اول قرار گرفته است.

هرچند که فعالیت استفان پلوز بعنوان مدیر بانک مرکزی کانادا همواره مورد انتقاد قرار گرفته است اما در حالت کلی می توان گفت که او در بین کشورهای جی ۷ همچنان موفق عمل می کند.

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

0 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال مهاجرت برای ایرانیان

با یک کلیک در کانال اختصاصی مهاجرت برای ایرانیان عضو شوید

عضو شوید!
بستن