شیوه آشپزی کانادایی،الهام گرفته از سبک انگلیسی،اسکاتلندی و فرانسوی است.در قرن های ۱۹ و ۲۰ با افزایش موج مهاجرت به کانادا،این شیوه تاثیراتی نیز از مرکز،جنوب و شرق اروپا،جنوب و شرق آسیا و کاراییب گرفت.

پوتین

“پوتین” غذایی کانادایی که از “کبِک” می آید و از سیب زمینی سرخ کرده،دَلَمه پنیر(پنیر بی نمک تازه و سفید) و سس گریوی(سس تهیه شده از عصاره گوشت در حال پخت) تهیه می شود.

“آیسد کپ” نوشیدنی کانادایی تهیه شده از قهوه،خامه یا شیر و یخ است.

“بیگل مونترال” نوعی نان دوناتی شکل است که با عسل شیرین می شود و کانادایی آن را برای صبحانه استفاده می کنند.

“پته شینوآ” غذای فرانسوی-کانادایی است که از یک لایه گوشت چرخ کرده،ذرت شیرین و پوره سیب زمینی تهیه و اغلب با سس کچاپ نیز خورده می شود.

در حدود ۸۵ درصد شیره درخت افرا در کانادا تولید می شود و بیشترین استفاده آن خوردن همراه با پنکیک است.

“نانایمو” دسری از بریتیش کلمبیا که نیاز به هیچ پخت و پزی ندارد و از کاستارد،شکر،تخم مرغ،کره که با شکلات ذوب شده پوشش داده شده و تهیه می شود.

سوپ لپه کانادایی در کل این سرزمین پرطرفدار بوده با شلغم ،هویج و گیاهان خشک و گاه کوفته های گوشتی تهیه می شود.

گوشت دودی سبک مونترال،گوشت سرسینه گاو است که به مدت یک هفته در چندین نوع ادویه جات،دانه های خردل،سیرو گشنیز خوابانده شده است سپس دودی شده و بخارپز می شود.

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

1 دیدگاه

ویدائو · آوریل 19, 2019 در 12:11 ب.ظ

عالییییییییییییییییی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال مهاجرت برای ایرانیان

با یک کلیک در کانال اختصاصی مهاجرت برای ایرانیان عضو شوید

عضو شوید!
بستن