بله، می‌توان در صورت داشتن پذیرش از یک کالج، ویزای تحصیلی از سفارت کانادا درخواست کرد. با توجه به اینکه این مراکز کاملا معتبر هستند و بخشی از دانشگاه می‌باشند، در صورت داشتن پذیرش از هر کدام از کالج‌ها، متقاضی میتواند درخواست ویزای تحصیلی کند و اگر سایر مدارک از جمله مدرک زبان را هم به سفارت تحویل داده باشد، مشکلی از بابت دریافت ویزا نخواهد داشت.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]
دسته‌ها:

Comment on this FAQ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال مهاجرت برای ایرانیان

با یک کلیک در کانال اختصاصی مهاجرت برای ایرانیان عضو شوید

عضو شوید!
بستن