اخیرا استان آلبرتا مقصدی جذاب برای تازه واردان به کشور کانادا شده و عواملی همچون استانداردهای بالای زندگی و فرصت های بی شمار شغلی آن را به دومین استان محبوب برای مهاجرین به کانادا بعد از انتاریو (تورنتو) تبدیل کرده است.

برای شروع فرایند مهاجرت به استان آلبرتا کلیک کنید

اگر به فکر مهاجرت به “کلگری” ، “ادمونتون” یا هر شهر دیگر در البرتا هستید، برنامه نامزد استانی آلبرتا (AINP) را در نظر داشته باشید.

برنامه ی مهاجرت استانی آلبرتا یک برنامه ی مهاجرتی محبوب است که از طریق آن تعداد زیادی از نیروهای کار، فارغ التحصیلان و کارآفرینان می توانند اقامت دائم آلبرتا را کسب کنند.

جریان فرصت های آلبرتا (AOS) راهی برای اقامت دائم کانادا برای اتباع خارجی است که در آلبرتا کار می کنند و یا فارغ التحصیلان بین المللی که تحصیلات خود را در یک مؤسسه پس از متوسطه تأیید شده آلبرتا به اتمام رسانده اند. این برنامه با جذب نیروی کار به استان باعث رشد اقتصادی آلبرتا و در نهایت کانادا می شود.

برای مهاجرت به این استان از طریق برنامه مهاجرت استانی آلبرتا (AINP) به چند روش می توان اقدام کرد.

۱- پیشنهاد کار کارفرما

 برای واجد شرایط شدن از این روش، متقاضی باید یک پیشنهاد کاری معتبر و تمام وقت از کارفرمای ساکن آلبرتا داشته باشد و طبق یکی از گروه های زیر باشد:

• گروه فرصت های شغلی (نیروی متخصص) آلبرتا

– متقاضی درحال حاضر در استان آلبرتا سکونت داشته باشد.

– متقاضی باید تحصیلات رسمی و یا آموزش تخصصی مورد نیاز و مطابق شغل پیشنهادی را داشته باشد.

– پیشنهاد کار تمام وقت و معتبر از کارفرمایی در آلبرتا داشته که تحت یکی از گروه های طبقه بندی ملی شغلی NOC 0، A و یا B باشد.

• گروه فارغ التحصیلان بین المللی

– فارغ التحصیل بین المللی باید یک مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم دبیرستان از یک مؤسسه علمی تایید شده در آلبرتا داشته باشد.

– دارای تمایل و توانایی زندگی در آلبرتا باشد و یا در این استان سکونت داشته باشد.

– سابقه کاری حداقل ۶ ماه برای کارفرمایی در استان البرتا داشته که تحت یکی از گروه های طبقه بندی ملی شغلی NOC 0، A و یا B باشد.

– متقاضی باید تحصیلات رسمی و یا آموزش تخصصی مورد نیاز و مطابق شغل پیشنهادی را داشته باشد.

• گروه نیروی نیمه متخصص آلبرتا

– برنامه ای برای اسکان و محل اقامت متقاضی به AINP ارائه کند.

– داشتن مجوز استخدام نیروی کار خارجی

– پیشنهاد کار تمام وقت و معتبر از کارفرمایی در آلبرتا داشته که تحت یکی از گروه های طبقه بندی ملی شغلیNOC ، C و یا D باشد. (فراوری مواد غذایی و آشامیدنی – هتل داری – تولید – صنعت حمل و نقل در مسافت های طولانی – خدمات مواد غذایی)

-دارای حداقل تحصیلات دیپلم

افراد دارای مشاغل زیر واجد شرایط نامزد شدن برای جریان فرصت های آلبرتا نیستند:

۲- گروه کشاورزان خوداشتغال

 برای استفاده از این روش، متقاضی باید واجد شرایط زیر را باشد:

– سابقه مدیریت قبلی یا کشاورزی موجود

– تحصیل، آموزش و سابقه کار لازم جهت توسعه کار کشاورزی پایدار در آلبرتا

– برنامه تجاری برای توسعه کشاورزی در آلبرتا

– مدرک دال بر تمایل مؤسسه مالی کانادایی جهت حمایت مالی از برنامه پیشنهادی

– سرمایه حداقل ۵۰۰٫۰۰۰ $ کانادا جهت ایجاد کار در زمینه کشاورزی

– حداقل ثروت ۵۰۰٫۰۰۰ $ کانادا یا تأییدیه دسترسی به این سرمایه از منابع دیگر

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

0 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال مهاجرت برای ایرانیان

با یک کلیک در کانال اختصاصی مهاجرت برای ایرانیان عضو شوید

عضو شوید!
بستن